een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Uitgelicht: Tijdboek Lumens

Dit bijzondere boek:  uitvoering: 172 pagina’s groot formaat hardcover met goudfolie artwork. Hoge kwaliteit uitvoering met goudkleurig leeslint wordt met liefst 20 euro korting aangeboden, voor de prijs van 8 euro. Inclusief verzendkosten betaal je slechts 12,95 euro. 

Tijdboek Lumens kan via de online winkel worden aangeschaft in combinatie met de aankoop van een of meer van onze boeken. 

Over het boek:

De wereld verandert in hoog tempo en je wilt iets doen. Een bijdrage leveren. Maar wat? Editie 1 laat met 32 krachtige artikelen zien waar we als mensheid vandaan komen en hoe we nu tot wasdom komen. Een wereld van eenheid en harmonie zonder angst en manipulatie. Dit boek ontstijgt de dualiteit en laat een natuurlijke, echte wereld zien. Een wereld in vrijheid, waarheid, gezondheid, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. Ja, dat zijn grote woorden, maar het boek laat concreet zien dat het te realiseren is, en hoe. Het boek is daarmee een waardevol document om in huis te hebben voor nu en de periode die voor ons ligt. De eerste editie laat zien dat ‘de nieuwe wereld’ niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op steeds meer vlakken al in opbouw is en door steeds meer mensen uitgedragen wordt. Dit waarachtige en liefdevolle fundament om een nieuwe samenleving op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld. Je zult er ongetwijfeld raakvlakken in vinden voor je eigen leven waar je op kunt inhaken en voortborduren. Het is een pad van zelfrealisatie, om jou en je omgeving tot volledig potentieel te laten komen.

Schrijvers en geïnterviewden: Editie 1 bevat bijdragen van Jan Geurtz, Bob de Wit, Tijn Touber, Sanne Burger, Ad Broere, Sander Funneman, Aluna Omnium, Jeff Hoeyberghs, Joel aan ‘t Goor, Dieke Dee, Leonie Perz, Lilian Roozenboom, Suzanne Grieger, Geert Kimpen, Jeroen Arents, Anthony Migchels, Nikos Frangiskatos, Tabitha Zijlstra, Bo Baden, Marcel Messing, Ferdinand van der Neut en anderen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *