een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Nu in actie komen!

Zegt econoom Martin Armstrong. De toekomst van de hele wereld is ermee gemoeid. Wij kunnen niet toestaan dat enkelen de hele wereld chanteren door angst te verspreiden. Martin Armstrong schreef het volgende in zijn blog Armstrong Economics op 8 mei over Bill Gates en Microsoft.

Zoals ik al zei, ik vind het onplezierig om mijn pijlen op een individu te moeten richten. Persoonlijk vind ik dat het onprofessioneel is, maar in dit geval heeft Gates er een persoonlijke vendetta van gemaakt om de wereld te dwingen zijn visie te volgen door ondemocratische middelen te gebruiken,  om daardoor het wereldwijde gezondheidszorgsysteem te monopoliseren. Hij doet zich voor als de filantroop terwijl hij in feite geld verdient aan veel van deze ondernemingen, want ze het zijn in werkelijkheid investeringen in plaats van donaties.

ECM golf (c) Armstrong

Dit is de ECM-golf die is geconstrueerd vanaf zijn geboortedatum en vanaf de geboorte van Microsoft. Al zijn prestaties en ondernemingen zijn terug te vinden in de keerpunten op zijn persoonlijke ECM. Het hoogtepunt van de achtste golf van 8,6 jaar vond op 28 april 2020 plaats. Dit is een nogal belangrijk keerpunt waarop hij echt naar voren is gekomen. Hij  kwam zogezegd uit de kast door openlijk  te spreken over zijn verlangen om zich de democratische macht toe te eigenen en om zijn nieuwe groene wereldorde te verwerkelijken. De piek van zijn macht kan op 28 april hebben plaatsgevonden en dat is goed nieuws voor ons. Als dit juist blijkt te zijn, zou hij vanaf nu een daling van zijn prestige en macht moeten verwachten, dat zijn dieptepunt bereikt in 2024.

Ook voor Microsoft ziet het er na 2022 niet goed uit. Het lijkt erop dat Gates de economische schade heeft onderschat die hij in de wereld heeft veroorzaakt. Om te overleven, moet hij zich misschien in een bunker verstoppen, want er zijn mensen die jacht op hem gaan maken en deze keer niet met een taart. Hij heeft de toekomst van zoveel mensen vernietigd dat de omvang ervan onvoorstelbaar is. Ik neem aan dat hij gewoon een elitaire idioot is en dus niet ontvankelijk voor elk concept dat buiten zijn bekrompen mentaliteit valt.

We moeten begrijpen wat Gates met de wereldsamenleving heeft gedaan. Hij heeft angsttactieken gebruikt, zoals dat als je naar buiten durft te gaan, je zult sterven. Veel mensen zijn naïef en zijn zo bang voor de dood dat ze psychisch blijvend zijn beschadigd. Om nog meer schade te voorkomen, moeten we de strategie onthullen die Gates heeft gebruikt om de wereld te terroriseren.

Allereerst zullen we tijdens de komende Grote Depressie een lawine van faillissementen zien die veel meer dan ooit in het verleden de economie gaat beschadigen. We hebben nu in zeven weken tijd al 33 miljoen werkloosheidsaanvragen gezien in de VS. Dat brengt de OFFICIËLE werkloosheid op 20% +. Voeg daaraan deeltijdwerkers, die geen recht hebben op het indienen van claims en zelfstandigen en ons model voorspelt dat het de 50 miljoen al heeft overschreden, wat ons op een werkloosheidsniveau van 30% brengt. Er zijn talloze banen die NIET terugkomen.

Er zijn mensen die beweren dat de Spaanse griep in 1918 de economie niet heeft doen krimpen, dus daarom zal alles wel weer herstellen. Ze beweren ook, volgens een student die rapporteert over de voorspelling van zijn professor in de economie, dat dit geen liquiditeitscrisis is zoals de bankencrisis van 2008 en dat het daarom niet zo erg zal zijn. Merkwaardige argumenten. Het probleem is dat de Spaanse griep geen recessie in de VS veroorzaakte OMDAT veel kapitaal vanuit het kapotte Europa naar de VS stroomde.

Ten tweede bevinden we ons wel degelijk in een liquiditeitscrisis die al in de zomer van 2019 is begonnen. Deze is alleen veel erger dan alleen een liquiditeitscrisis, Gates heeft het weefsel van het vertrouwen van de samenleving en het vermogen van de economie te laten functioneren vernietigd. We krijgen een GOLF van faillissementen die nog nooit eerder in de economische geschiedenis werd waargenomen.

De Andere Krant, vrijheidseditie 5 mei 2020

VERTROUWEN IS EEN KRITISCHE FACTOR: het lijkt erop dat de enorme hoeveelheid economische schade die Gates de wereld heeft toegebracht, kan leiden tot tal van verschuivingen, zelfs in politieke trends. Gates heeft mogelijk de Democratische Partij vernietigd als Trump zijn kaart goed uitspeelt.

 Trump heeft zogezegd een winnende hand als hij het deze keer goed speelt. Hij weet al dat Fauci niet te vertrouwen is. Fauci heeft het geluk dat hij gewoon eruit wordt gezet in plaats van gevangen genomen, maar dat laatste komt misschien nog wel. Trump MOET het ministerie van Justitie eenvoudigweg opdracht geven om alle handel met voorkennis te onderzoeken. Dat zal  heel veel naar de oppervlakte brengen, want de ENIGE manier om de economie weer op gang te brengen, is om degenen die dit virus als de volgende Zwarte Dood hebben geïntroduceerd, te identificeren. Zij zijn de echte misdadigers.

We moeten dat doen zonder enig compromis. Als je dat wel zou doen – compromis sluiten- dan is het alsof ik jou de vraag stel: wanneer heb je voor het laatst je partner geslagen? Jij zult nu alle moeite moeten doen om te bewijzen dat je jouw partner nooit slaat. Je kunt je partner zelfs oproepen om als getuige te verklaren dat je haar nooit hebt aangeraakt. Het enige wat ik dan hoef te doen is gewoon twijfel te scheppen door de jury te vertellen dat ze deze getuige niet kunnen geloven omdat het onder dwang is gedaan uit angst dat jij haar opnieuw zou slaan. Je kunt het op deze manier niet winnen, zolang er gerede twijfel kan worden gecreëerd aan jouw verklaring.

Volg gewoon de stroom van het geld. We hebben feiten nodig, geen complottheorieën. Alle modellen die door Gates zijn gebruikt en gefinancierd moeten tot de bodem worden onderzocht. De sleutel is het spoor van corruptie broodkruimels. Alle sporen die het geld wijzen moeten met spoed worden onderzocht. Ze maken gebruik van het ‘prisoners dilemma’ door een de zondebok te laten zijn, waardoor de rest buiten schot kan blijven. Het moet snel en goed gebeuren en er moet worden aangetoond dat de pandemie bewust is gepland.

We moeten het virus ontmaskeren in wat het werkelijk is, een middel dat wordt gebruikt als fearmongering om een politieke agenda te kunnen uitvoeren. Als dat eenmaal aan het licht is gekomen, zal elke politicus die de draconische lockdown ondersteunde en de grond likte waar Bill Gates over liep, zijn politieke loopbaan moeten beëindigen. De economische stress die Gates en mede-samenzweerders in beweging hebben gezet, zal niet alleen leiden tot een sterke toename van onrust en spanningen onder de bevolking, maar ook tot zelfmoorden en echtscheidingen.

Desondanks hebben we de kans om een ​​zeer grote overwinning te behalen en om de economie te redden. Om val van de economie af te remmen, MOETEN we zowel het virus als Gates in diskrediet brengen. Het beruchte model van Ferguson, waarop de ontwikkeling van Covid-19 was gebaseerd, is niet meer dan een simpele statistische exercitie, die geen verband houdt met de realiteit. Het was een aanfluiting. Gates heeft $ 79 miljoen gedoneerd voor dit prutswerk van 15.000 coderegels? Ik kan voor hem een ​​programma in twee weken schrijven voor de spotprijs van slechts $ 1 miljoen. Als het echt werkt, dan is de prijs $ 50 miljoen – op vooruitbetaling alstublieft!

We zullen de economische modellen moeten updaten met de nieuwste gegevens, aangezien de werkloosheid nog nooit zo snel in de geschiedenis is gestegen. 

Dit is het moment om elke politicus te schrijven: EIS een diepgaand ​​onderzoek naar alle aspecten van dit virus, EIS om de immuniteit van allen die betrokken zijn bij het onderzoek naar en het produceren  van een vaccin op te heffen. EIS ook dat er geen verplichte vaccinatie zal komen en EIS dat alle particuliere financiering van alle organisaties (bedrijven, instellingen, politiek) onmiddellijk wordt stopgezet als het doel van de donaties is om invloed te krijgen op die organisaties. (Hetgeen zeker het geval is bij omvangrijke bedragen en enkele donateurs.)

We moeten NU een eind maken aan het monopolie van Gates op mondiale gezondheidszorg. EIS dat het ministerie van Justitie de Bill & Melinda Gates Foundation onderzoekt naar het verborgen houden van belangenconflicten met betrekking tot de winsten uit ‘filantropische’ investeringen, waaronder vaccins, waardoor schending van zowel de Securities & Exchange Act als de Sherman Anti Trust Act kan worden aangetoond. Alle directies van de farmaceutische bedrijven die met Gates samenwerken, moeten bij dit onderzoek worden betrokken en worden aangemerkt als mogelijke mede-samenzweerders.

We moeten dit doen om onze eigen toekomst, die van onze families en die van de VS en de hele wereld te redden.

© Martin Armstrong

Vertaling: Ad Broere