een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

De lijst wordt steeds langer


1. De erkenning door het CDC, vervolgens weer -onder druk?- teruggetrokken- dat aerosolen het echte probleem vormen. Nederland doet er niets mee, laat ouderen in slecht geventileerde, zonloze ruimtes zitten en handhaaft ondanks deze algemeen erkende wetenschap zinloze maatregelen.
2. Het mondkapjes schandaal in verpleeg- en verzorgingstehuizen, waarbij RIVM en overheid elkaar de zwarte piet toespelen.
3. De erkenning door Van Dissel dat de PCR methode niet geschikt is voor klinische tests.
4. De erkening door Van Dissel dat de IFR van covid niet meer dan 0,2% bedraagt.
5. Het ophogen van het aantal aan covid toegeschreven sterfgevallen door daaraan sterfgevallen uit maart/april toe te voegen. Volgens het CBS waren er nog 1956 gevallen uit maart/april NIET vastgesteld als gestorven MET covid. Een behoorlijk reservoir om de sterfgevallen mee op te hogen, dus.
6. De niet transparante rapportage van ziekenhuis- en ic opnames. Er worden alleen totalen opgeven door de GGD’s, aldus de persvoorlichting van het RIVM.

7. Het tegenhouden van de hcq en zink combi in de 1e lijn, en huisarts Rob Elens als kwakzalver wegzetten. Gelukkig mag het middel nu weer gegeven worden maar hoeveel leed had dit kunnen voorkomen?

8. Handgels: Stop met gebruik van handgels. Het effect is onbewezen en kan ons zelfs vatbaarder maken voor ziekten.

9. De erkenning dat aerosolen virussen verspreiden, dat de kans op besmetting in de buitenlucht vrijwel nihil is en dat de kans op besmetting in binnenruimtes sterk wordt gereduceerd door de goede en juiste ventilatie, maakt onder meer de 1,5 meter maatregel en het dragen van mondkappen in de buitenlucht onnodig, zelfs onzinnig.

Hoeveel meer hebben we nog nodig om een punt achter deze vertoning te zetten?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *