een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

We hebben nog acht maanden de tijd

Vernon Coleman, de Britse arts, die zich zonder reserve telkens weer uitspreekt, heeft een indringende oproep aan ons gedaan om ons te beseffen dat de tijd om het onheil van het World Economic Forum voor te zijn bijna op is. Hieronder volgt een Nederlandse vertaling van het transcript van de videopresentatie van Coleman.

‘Het is april 2022, dit is video nummer 308 en het schokkende nieuws is dat de Grote Reset niet langer slechts een nachtmerrie voor ons is, en een aspiratie in de giftige geesten van een stel van de meest kwaadaardige samenzweerders ooit gekend.

De Grote Reset is nu beangstigend dicht bij de enge conclusie waar we allemaal bang voor waren. We leven nu al in een onderdrukkende, beperkende faux-communistische maatschappij, gebaseerd op digitale controle en snel op weg naar een compleet gebrek aan individualiteit en vrijheid.

Iedereen die dit ontkent is ofwel zeer, zeer onwetend, zeer dom of gekocht en betaald en deel van de nachtmerrie. De meeste mensen, de collaborateurs, zijn dood maar beseffen het nog niet. Dit is de laxerende video die ik nooit had willen maken. Alles gaat nu heel snel.

Iedereen die verbaasd is over stijgende prijzen en stijgende inflatie heeft een jaar geleden duidelijk niet naar mijn video’s gekeken. Zowat alles wat ons nu overkomt was voorspelbaar. De inflatie zal trouwens niet stoppen bij 10%. Ik herinner me dat mensen enthousiast een hypotheeklening namen tegen 15%. Als je dat beangstigend vindt, hoe erg zal het dan zijn als de inflatie 10.000 % bereikt? Niets is nu onmogelijk. Kijk naar de geschiedenis van Argentinië. De inflatie bereikte 10.000% en lijkt zich nu te stabiliseren op 50%. Kijk naar Duitsland iets minder dan een eeuw geleden en zie hoe inflatie echte politieke veranderingen teweegbracht.

In deze video ga ik het bewijs leveren dat de Grote Reset veel verder gevorderd is dan de meeste mensen beseffen. Ik ga laten zien dat alles wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd – de covid-fraude, de net-nul-fraude, de sancties tegen Rusland, de transgender-controverse – onderdeel is van het plan dat de wereld naar de grootste recessie leidt sinds de jaren dertig – zoals ik al langer dan ik me wil herinneren heb voorspeld – en mogelijk erger dan dat. Het afsluiten van de toegang van Rusland tot zijn dollars zal ons allen enorme bedragen kosten.

De Nieuwe Wereldorde is er al. We leven erin. En de dingen zullen de komende maanden veel, veel erger worden, omdat we ons nu al in de dodenfase van de Grote Reset bevinden. Besluiten worden genomen door of volgens de eisen van een kleine groep lobbyisten en sekteleden die zijn gemanipuleerd om de belangen van de samenzweerders te behartigen – hetzij willens en wetens, hetzij door domheid en onwetendheid. Wij worden gecontroleerd door samenzweerders die het soort mensen controleren dat gelooft dat het goed is om zichzelf aan de weg vast te lijmen voor ambulances.

De wereld zit vol mensen die denken dat degenen onder ons die zich zorgen maken over wat er gebeurt, halfgekke samenzweringstheoretici zijn. Maar het vreemde is dat de meeste van die mensen die denken dat wij samenzweringstheoretici zijn, zelf bezorgd zijn over dingen die gebeuren en die hen hebben getroffen. Het probleem is dat ze niet naar het grote geheel hebben gekeken – ze beseffen niet dat alle slechte dingen die de laatste jaren zijn gebeurd, allemaal met elkaar te maken hebben. Covid-19, de opwarming van de aarde, de gemanipuleerde oorlog tegen Rusland, de oorlog tegen ons, de opzettelijk vernietigde wereldeconomie, de prijsstijgingen, de inflatie – ze zijn allemaal met elkaar verbonden.

De onschuldigen zijn er niet in geslaagd twee en twee bij elkaar te brengen, deels omdat ze het te druk hadden met zich zorgen te maken over individuele bedreigingen van hun dagelijks leven, deels omdat ze het moeilijk vinden te geloven dat iemand zo’n kwaadaardig complot zou kunnen bedenken als het complot dat al jaren aan de gang is, deels omdat ze naïef zijn, niet twijfelen en te graag geloven wat ze wordt verteld door een uiterst corrupte mainstream media, en deels omdat degenen onder ons die de waarheid hebben verteld vanaf het begin zijn gedemoniseerd, voorgelogen, gecensureerd, onderdrukt en zeer effectief tot zwijgen zijn gebracht door de mainstream media.

Sir Klaus Schwab, door koningin Elizabeth geridderd voor zijn diensten aan de samenzwering, zal de ongekozen koning worden van een volledig corrupte wereldregering. Schwab, een schurk uit de jaren 40, een kruising tussen Dr. Strangelove, Ernst Blofeld en Dr. Mengele, zal worden omringd door een bende C-lijst boeven, samenzweerders en beroemdheden.

Als we niet oppassen, zullen we worden gecontroleerd door mensen die ik beschouw als triest, zielig, tweederangs mensen; mensen als Fauci, Whitty, armzalige ambtenaartjes, en Gates, een vriend van Jeffrey Epstein en de BBC. Als Epstein nog leefde zou de BBC hem een praatprogramma geven. Dolly Parton en Piers Morgan worden de gezamenlijke ministers van onwetendheid. Charles, een kerel van een jaar of 70 die hulp nodig heeft om de bovenkant van zijn ontbijtei af te halen en tandpasta op zijn borstel te doen, wordt de baas over aanspraken met William en Kate, een stel Stepford-vrouwen, als zijn assistenten. De hertog en hertogin van Californië zullen ongetwijfeld de leiding hebben over het zeuren en mokken – en dat zullen ze goed doen, daar ben ik zeker van.

Als we toestaan dat deze trieste en zielige wezens ons verslaan, zal het zijn alsof het Braziliaanse voetbalteam wordt verpletterd door een team van eenbenige piraten met scheurbuik.

Ik waarschuw jullie al twee jaar dat we in oorlog zijn tegen onze eigen regeringen. Vergeet wat er in Oekraïne gebeurt – dat is bewust georkestreerd om ons in een wereldwijde recessie te brengen, de volgende stap in het plan – de echt belangrijke oorlog is de oorlog die door regeringen over de hele wereld tegen ons wordt gevoerd. Ik denk dat we nog hooguit acht maanden hebben voordat de oorlog verloren is.

Overigens, als iemand zich zorgen maakt over wat er in Oekraïne gebeurt, moet hij eens kijken naar de artikelen op mijn website en zich dan afvragen waarom niemand in de media zich zorgen maakt over wat er gebeurt in Syrië of Jemen, waar veel meer mensen zijn gedood in oorlogen. Het antwoord is natuurlijk dat Rusland de olie en het gas heeft en dat de sancties tegen Rusland de economie hebben verwoest. Sancties tegen Syrië of Jemen zouden wat de samenzweerders betreft zinloos zijn geweest.

Wist u trouwens dat Oekraïne stilletjes heeft aangekondigd dat het het eerste land is dat de Great Reset van het World Economic Forum uitvoert door een app voor sociaal krediet op te zetten die een universeel basisinkomen, digitale ID en een vaccinpaspoort in één app combineert? Ze dachten dat ze druk bezig waren bommen te ontwijken, maar ze hadden tijd om de Schwab pleasing app op te zetten. Waarom denk je anders dat de samenzweerders hen belonen door hen wapens en geld te sturen? Waarom denk je dat je gevraagd wordt om hen geld, tanks, munitie en oude truien te sturen? Oh, en kijk eens naar Biden en zijn zoon en Oekraïne. Er zijn een aantal vervelende verrassingen daar.

Ik ben niet somber, ik probeer je niet bang te maken, ik ben niet dramatisch. Ik vertel je de waarheid. Als u denkt dat ik overdrijf, bedenk dan dat ik absoluut accuraat ben geweest over alles wat er is gebeurd. In 2004 schreef ik een boek met de titel Waarom alles nog erger gaat worden. Ik waarschuwde al meer dan tien jaar geleden voor verplichte vaccinatieprogramma’s en de aanvallen op ouderen. Iets minder dan twee jaar geleden waarschuwde ik voor het gevaar van digitale valuta en het verbieden van contant geld, het misbruik van DNR-verklaringen in ziekenhuizen, het gebruik van de nutteloze PCR-tests om DNA-monsters te verzamelen – dat werd ontkend totdat bedrijven toegaven dat ze het geoogste DNA verkochten – en het gebruik van de lockdowns om wereldwijd miljoenen mensen te doden. Een jaar geleden waarschuwde ik dat de voedsel- en brandstofprijzen zouden stijgen. Vandaag stijgen ze bijna dagelijks en ik vrees dat er veel woekerwinsten zijn. Mensen lachten toen ik waarschuwde dat de inflatie en de rente omhoog zouden schieten. Kijk wat er nu gebeurt. Het VK heeft nu zoveel schulden dat de rente op de schuld van het land 83 miljard pond per jaar kost. Uw belastingen worden besteed aan het betalen van de rente – laat staan het kapitaal.

De samenzweerders hebben een draaiboek gevolgd. Ze hebben hersenspoeling en propaganda gebruikt om de wereld over te nemen en het was niet moeilijk te bedenken wat er daarna zou komen. De oorlog is een meedogenloze, brutale propagandaoorlog, uitgevochten met behulp van communistische technieken en psy-op trucs bedacht door de CIA en het Amerikaanse leger. Ik heb de handleidingen bestudeerd om te zien wat ze doen en wat ze van plan zijn.

Twee jaar geleden heb ik het bewijs geleverd dat zelfs de adviseurs van de regering wisten dat covid niet erger was dan de griep. In 2020 heb ik bewijs geleverd over de bijwerkingen – waaronder myocarditis en stolsels – van de covid-prikken. De sneerders hadden daar plezier mee, maar mijn waarschuwingen waren absoluut juist.

Elke keer dat ik meer waarheden onthulde, werd de censuur verscherpt. De waarheid vertellen is nu een ernstig vergrijp.

Ik ben al vele jaren gecensureerd, maar de censuur is dramatisch toegenomen sinds de covid-fraude begin 2020 begon.

Wikipedia en Google hebben mij gedemoniseerd met leugens en ik ben volledig verbannen door alle mainstream media en uitgevers. Ik ben verbannen door YouTube – dat me zelfs de toegang tot hun site verbood – door Facebook – dat twee jaar geleden zei dat ik een gevaar was voor hun gemeenschap – door Twitter, door Linkedin en door elke andere sociale media-uiting. Ze beweren allemaal dat ze voor vrije meningsuiting zijn, maar ze doen het tegenovergestelde. Ze censureren, ze verpletteren en ze de-platformen. Zij zijn de vijand. Overigens zijn Google en YouTube op een rode lijst voor kinderveiligheid geplaatst omdat ze kinderen in gevaar brengen door hun censuur.

Al deze corrupte sites hebben mij permanent verbannen voor de simpele misdaad van het vertellen van de waarheid en absoluut accuraat te zijn. Dat zij beweren dat zij de vrijheid van meningsuiting vertegenwoordigen is net zoiets als Wikipedia die beweert dat het een encyclopedie is, terwijl het volgens mij meer een beschermingsconstructie is (geef een redacteur geld en hij zal een artikel dienovereenkomstig veranderen) of een platform voor door de regering gecontroleerde leugens en misleiding. De Royal Society of Arts heeft mij geroyeerd als Fellow. Ik geloof dat een BBC medewerker een klacht had ingediend omdat ik de waarheid vertelde. Ik kan me voorstellen dat de BBC dat nogal schokkend zou vinden.

Het delen van belangrijke waarheden over krokodillen en de opwarming van de aarde kan je in grote problemen brengen met de krokodillengekken en de slecht geïnformeerde en krankzinnige global warming alarmisten. Regeringen beweren dat zij de wetenschap hebben gevolgd, maar dat is natuurlijk een leugen van brobdingnagiaanse proporties en ik kan alleen maar aannemen dat de wetenschap onder controle van Baron Munchausen heeft gestaan.

De 77e brigade, de CIA en door de regering gesponsorde hackers struinen het internet af met leugens, beledigingen en zelfs doodsbedreigingen overal waar ze mijn naam tegenkomen. En niet alleen mij, natuurlijk.

Er zijn nep-sites in mijn naam op sociale media en hoewel de bedrijven die de platforms beheren weten dat de sites nep zijn, halen ze ze niet naar beneden. Ik heb geen aanwezigheid op sociale media. Alles wat op mijn naam staat is nep en wordt waarschijnlijk gecontroleerd door de 77e brigade of de CIA. De vijand heeft opzettelijk en systematisch alles gedaan wat ze konden om mijn leven te vernietigen.

Ik heb nog steeds mijn websites – waar ik elke dag materiaal op zet – en Brand New Tube en de kanalen waar mensen vriendelijk mijn video’s kopiëren. Mohammad Butt en Brand New Tube werden onder enorme druk gezet om mij te verbannen en moesten hun platform uit het Verenigd Koninkrijk verhuizen, zodat ik hier video’s kon blijven maken. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor. Mijn websites worden duizenden keren per maand aangevallen door hackers – elke maand.

Waarom zouden de autoriteiten mij het zwijgen willen opleggen als ik geen waarheden vertel die zij onderdrukt willen zien? Waarom willen ze niet over deze zaken debatteren? Waarom weigert de BBC openlijk om een debat over vaccinatie toe te staan, bijvoorbeeld?

Kijk naar de feiten over dingen die gebeuren.

Ten eerste, de covid-prik. De Britse regering geeft nu eindelijk openlijk toe dat de symptomen van covid – de griep die een nieuwe naam heeft gekregen – dezelfde zijn als die van griep of een gewone verkoudheid. Maar de dreiging van verplichte vaccinatie is niet verdwenen. En toch heeft de Britse regering een rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat 92% van alle sterfgevallen aan covid 19 voor rekening komt van de volledig gevaccineerden. Het aantal sterfgevallen onder de geënte stijgt, maar daalt onder de niet-geënte. De drievoudig geprikken zijn de mensen met de meeste kans om te sterven. Zij lijken het Acquired Immune Deficiency Syndrome te krijgen. Zoals een jaar of langer geleden voorspeld, blijkt nu dat de vaccins het immuunsysteem aantasten – waardoor de geïnfecteerden kwetsbaarder worden voor infecties en kanker. Ik werd geminacht en aangevallen omdat ik daarvoor waarschuwde. Cijfers in Canada tonen aan dat de drievoudig geprikte personen vijf keer zoveel kans hebben om aan kanker te sterven als de niet-geprikte personen. In de VS blijkt uit cijfers van de CDC dat de prikken 61.000 mensen tussen 25 en 44 jaar hebben gedood. Dat zijn er 3.000 meer dan het aantal Amerikanen dat in de Vietnamoorlog is omgekomen en meer dan tien keer zoveel als in Oekraïne. Experts uit de verzekeringssector verwachten 84% meer sterfgevallen onder millennials. Uit een Duitse verzekeringsdatabank van 11 miljoen mensen blijkt een enorme toename van ziekten als gevolg van de spuiten. Amerikaanse cijfers tonen aan dat de covid-vaccinaties het aantal miskramen met 1.517 % hebben doen toenemen als ze tijdens de zwangerschap werden toegediend. De cijfers staan allemaal online, maar verwacht ze niet te zien op de site van de BBC, die net zo weinig voeling heeft met de werkelijkheid als een Dr Who plot.

Gekochte en betaalde artsen in het Verenigd Koninkrijk worden nu rijker door vijfjarigen met het gif te prikken. In de VS moesten 800.000 kinderen tussen 5 en 11 jaar die de covid-19-prik kregen, school missen omdat ze ernstige bijwerkingen hadden. En er waren sterfgevallen als gevolg van een vaccinatie die niet doet wat men beweert dat het doet. Artsen in het Verenigd Koninkrijk krijgen extra bloedgeld voor het inenten van kinderen. En nu de covid-vaccinatie voor 5-jarigen is toegevoegd aan het grote aantal vaccins dat wordt gegeven, zullen ze natuurlijk blijven prikken en de covid-vaccinatie aan het schema toevoegen. Niemand heeft ooit de moeite genomen om uit te zoeken hoe deze vaccins op elkaar inwerken of welke schade ze toebrengen aan het immuunsysteem. Bekijk mijn boek over vaccins – het heet Iedereen die je vertelt dat vaccins veilig en effectief zijn, liegt. Alles wat er in staat is absoluut accuraat, en niemand wil discussiëren over de enge inhoud. Het boek en ik zijn natuurlijk verboden door de BBC – en de rest van de mainstream media.

Een parlementslid dat in het Lagerhuis durfde op te staan en de schade van vaccins ter sprake durfde te brengen, werd sneller uitgescholden dan wanneer hij had gezegd dat de plaats van de vrouw thuis is, waar zij de pantoffels van haar man warmhoudt. Hetzelfde is gebeurd in Amerika. Iedereen, waar ook ter wereld, die de cijfers van zijn eigen regering citeert, wordt aan de kaak gesteld als een samenzweringstheoreticus en een anti-vaxxer. De aanvalsartikelen worden geschreven door naïeve en onwetende journalisten die niets weten en die nooit over hun onwetendheid durven te discussiëren.

De Wereldgezondheidsorganisatie stelt een nieuw pandemieverdrag voor dat haar de macht zal geven om landen en hun burgers te dwingen te doen wat hun gezegd wordt. Dat is het begin van een wereldregering. Verplichte vaccinatieprogramma’s zullen volgen. En zelfverspreidende vaccins zijn in aantocht.

China heeft zo’n beetje alles gesloten in het absurde geloof dat ze de griep permanent kunnen uitroeien. Niemand kan zo dom zijn om dat te geloven. Het is allemaal onderdeel van de vernietiging die hen in staat zal stellen de Grote Reset te voltooien. China is een vitaal onderdeel van de wereldwijde toeleveringsketen. Vaarwel aan dat.

En dan, natuurlijk, is er ‘long covid’. Het is een van de belangrijkste redenen dat er niets meer gedaan wordt. Een maand of twee geleden waren er in het VK meer dan een miljoen mensen met langdurige arbeidsongeschiktheid – tweederde van hen was langer dan een jaar werkloos. Nu nadert het aantal snel de twee miljoen. Maar uit de gegevens blijkt dat langdurige coviditeit een psychologische ziekte is en geen lichamelijk probleem. Het is een combinatie van hypochondrie en simulatie, maar het wordt sterk gepromoot door regeringen omdat het een uitstekende manier is om economieën over de hele wereld te vernietigen. Vreemd genoeg lijkt long covid zeldzaam onder zelfstandigen, maar veel voor te komen onder ambtenaren en gemeentepersoneel. Ik wed dat het het meest voorkomt bij de idioten die zijn geprikt.

Onthoud: onderzoek heeft aangetoond dat long covid geen lichamelijke ziekte is – het is een psychologisch probleem. Regeringen hebben long covid gecreëerd en gepromoot omdat het een geweldige manier is om de economie te verpesten en een steeds diepere recessie te creëren. Het is ook een goede manier om de schade te verdoezelen van de giftige covid injecties. En, paradoxaal genoeg, helpt het promoten van lange covid spuiten meer mensen aan te moedigen zich te laten prikken omdat ze, bizar genoeg, geloven dat de spuiten zullen voorkomen dat ze lange covid krijgen. Politici en journalisten en zelfbenoemde feitencontroleurs storen zich niet aan nauwkeurig onderzoek als het hun niet uitkomt – en dat is het tegenwoordig altijd.

Ten tweede, denk eens aan de global warming hoax. Het enige warme aan deze onzin is de hete lucht die wordt geproduceerd door pseudo-wetenschappers, corrupte politici en corrupte journalisten. Net als covid is de opwarming van de aarde gebaseerd op nog meer nepwetenschap – waarover politici en journalisten niet in het openbaar willen debatteren. Degenen die deze onzin verkondigen weten dat ze geen wetenschap hebben om hun absurde beweringen te staven – de opwarming van de aarde leidt ons naar de absurditeit van netto nul en naar miljarden doden. En, tussen haakjes, de recycling zwendel was nooit meer dan een oefening in gedwongen naleving. Ik heb altijd geweigerd het recyclingspel mee te spelen – net zoals ik de BBC-contributie niet betaal.

Het spelletje van de opwarming van de aarde geeft hun de kans om fossiele brandstoffen af te schaffen en te vervangen door waterstof – dat wordt gemaakt met behulp van fossiele brandstoffen; om benzine- en dieselauto’s af te schaffen en te vervangen door elektrische auto’s, die slechter zijn voor het milieu en die gebruik maken van elektriciteit die wordt opgewekt met olie en gas en bomen die in pellets worden gehakt, worden geïmporteerd en verbrand in plaats van steenkool. En het geeft hun een excuus om 15 miljoen huiseigenaren in het Verenigd Koninkrijk te dwingen zulke enorme en peperdure veranderingen aan hun huizen aan te brengen dat de enige praktische oplossing zal zijn om perfect goede, solide huizen af te breken. De daklozen zullen worden gedwongen in nieuwe, piepkleine, kartonnen flats in erkende stadscentra te gaan wonen. Gelooft u me niet? Bekijk het maar. Het gebeurt allemaal. En elke nieuwe flat heeft een slimme meter. Als je geen slimme meter hebt, moet je topprijzen betalen voor je elektriciteit. Geloof me, het is al aan het gebeuren.

Ten derde, de oorlog in Oekraïne.

Die oorlog is schaamteloos uitgelokt door de NAVO en de wereld heeft volkomen absurde sancties tegen Rusland ingevoerd, en die sancties hebben opzettelijk en voorspelbaar overal economieën verwoest, de olie-, gas- en voedselprijzen opgedreven en tekorten gecreëerd die zullen leiden tot honderden miljoenen doden in Afrika en Azië. Als dat geen genocide is, dan hebben we er een nieuw woord voor nodig. De prijzen van kunstmest zijn in een mum van tijd verviervoudigd en staan nu op het hoogste peil ooit. Afrika is voor 70% van zijn kunstmest afhankelijk van Rusland, dus de politici die deze sancties hebben ingevoerd, zullen duizend keer zoveel mensen doden als Poetin.

Oh, en trouwens, in plaats van Russisch gas importeren het VK en Europa nu gas uit de VS – gas dat is geproduceerd met vervuilende fracking-technieken. En Polen en China vervangen hun ontbrekende gas door steenkool. Het resultaat is dat het jaarlijkse steenkoolverbruik rond de 8,5 miljard ton ligt – een cijfer dat in jaren nauwelijks is veranderd.

Ten vierde zal de vernietiging van de economie, door de sancties, de absurd lange covid, de dodelijke injecties, de enorme schulden die zijn opgebouwd als gevolg van de vele miljarden ponden kostende covid-fraudes en de verderfelijke onzin van de global warming fraude, leiden tot een enorme wereldwijde recessie – veel groter dan de recessie van de jaren dertig van de vorige eeuw. Een vaccinatie-festival in Londen kostte 500 pond voor elke toegediende vaccinatie. Wat een schandalige geldverspilling. Zelfs de Wereldbank, een slechte organisatie, heeft gewaarschuwd dat de oorlog in Oekraïne en de sancties de groei zullen vertragen en de armoede zullen doen toenemen. Niemand in de regering of de media kan het iets schelen.

Het is allemaal opzettelijk, natuurlijk. Miljoenen zullen hun baan verliezen en nooit meer werken. Vorig jaar alleen al sloten 17.000 winkelketens in het VK hun deuren, die nooit meer open zullen gaan. Het basisinkomen, dat in Wales al wordt uitgeprobeerd, zal zich verspreiden en de middenklasse en de werkende klasse zullen verdwijnen om te worden vervangen door legers van vergeten en opgedrongen drones. Wereldhandel en globalisering zullen spoedig tot het verleden behoren. Het Verenigd Koninkrijk zal meer lijden dan de meeste landen.

En dankzij die vervelende oik, Trudeau in Canada is uw spaargeld niet veilig. Het woord distrain is nu in de mode. Het betekent dat de regering het recht heeft om je bezittingen te stelen en je bankrekening te sluiten als je je durft uit te spreken en de waarheid durft te delen.

De prijzen stijgen en ze zullen blijven stijgen.

De Britse minister van Financiën, Rishi Sunak, die mijn prijs krijgt als een van de kwaadaardigste mannen in Groot-Brittannië vanwege zijn slechte behandeling van gepensioneerden en de merkwaardige houding van zijn vrouw tegenover belastingen en sancties, heeft meer dan zijn steentje bijgedragen om een zetel in de wereldregering te veroveren. De hypotheektarieven zullen stijgen, de benzinekleinhandelaars maken winst, de energieprijzen voor de gezinnen rijzen de pan uit, de voedselinflatie bedroeg vorige maand meer dan 5%, vakanties en reizen zullen weldra niet meer dan een herinnering zijn, de kleding- en schoeiselprijzen stegen met 8 kleding en schoenen stegen met 8,8%, de prijzen in cafés en restaurants zullen binnenkort niet meer te betalen zijn voor mensen die geen Sunak heten en niet genieten van de financiële geneugten van een rijke schoonvader en veel slimme adviezen om de gezinsbelasting te verlagen, de gemeentebelastingen stijgen even snel als de dienstverlening verslechtert, de treintarieven zullen dit jaar gemiddeld met 9,8% stijgen, postzegels stegen met meer dan 10%, de prijs van meubilair met 9,2% en abonnementen schieten overal omhoog. In Duitsland hebben ze het over rantsoenering en als u niet in Duitsland bent, zullen ze het er binnenkort bij u ook over hebben. Fabrieken gaan sluiten. Straatverlichting zal uit gaan. Ondertussen, terwijl de parlementsleden genieten van enorme loonsverhogingen, wordt ons gepensioneerden de loonsverhoging geweigerd die de regering ons beloofd heeft. Sunak is gevaarlijker voor gepensioneerden dan midazolam.

En iedereen die hoopte zijn miserabele staatspensioen aan te vullen met eigen beleggingen of pensioenfonds zal pech hebben. De mensen die de controle hebben over grote investerings- en pensioenmaatschappijen met meer dan 22 biljoen dollar aan activa, nemen hun beslissingen niet op basis van investeringslogica, maar op basis van hun morele waarden. Zij verkopen (of weigeren te investeren in) bedrijven die zij op de een of andere manier als onethisch beschouwen – bijvoorbeeld oliemaatschappijen of mijnbouwbedrijven. En zij zullen zelfs niet investeren in bedrijven die benzine verkopen. Deze onzin blijft niet beperkt tot de zogenaamde ethische beleggingsfondsen. Deze zwaar overbetaalde beleggingsbeheerders zijn hardnekkig bezig pensioenen en beleggingen te vernietigen en iedereen te helpen verarmen behalve zijzelf.

Toeval? Pech dat het allemaal tegelijk gebeurt?

Als u dat denkt, moet u in de rij gaan staan bij uw huisarts, een herhaalrecept halen en de tabletten blijven innemen.

Ten vijfde, de verdwijning van contant geld gaat steeds sneller. Weer toeval? Niet waarschijnlijk. Dankzij het enthousiasme van de onnozele collaborateurs die nog steeds hun stomme maskers dragen, zijn er nu minder winkels die cash aanvaarden. Het is bijna onmogelijk om benzine of diesel te kopen zonder plastic te gebruiken. De collaborateurs houden van hun kleine kaartjes omdat ze niet zien waar het toe leidt. En zoals ik vorig jaar al waarschuwde, introduceert de Bank of England haar eigen versie van bitcoin. Maar deze is speciaal. Het is allemaal onderdeel van de digitale valuta wereld en de digitale ID die ze ons opdringen. Ze gaan de nepvaluta zo maken dat je er geen drank mee kunt kopen als je alcoholist bent, je er geen chocolade mee kunt kopen als je overgewicht hebt, geen snelle auto’s of racefietsen voor iedereen, en je er niets mee kunt kopen als je als een slecht mens wordt beschouwd. Oh, en de digitale munt zal het je heel gemakkelijk maken om al je belastingen en nutsschulden te betalen, omdat ze gewoon zullen helpen met wat ze maar willen.

Wie is een slecht mens? Iedereen die zijn wapen niet heeft en zijn masker niet draagt. Iedereen die deze video bekijkt. En ze zullen weten dat je er naar kijkt, natuurlijk.

En ik ben bang dat het nu te laat is om uit te schakelen – dus je kunt net zo goed blijven kijken.

Over maskers gesproken, heb je gezien dat Dr Jenny Harries, hoofd van het UK Health Security Agency zegt dat ze nog steeds een masker zal dragen in winkels en op treinen. Dat is vreemd, want in maart 2020 waarschuwde een andere Dr Jenny Harries, die toen plaatsvervangend hoofdarts was, dat het mogelijk is het virus in een masker op te sluiten en het in te ademen. Die Dr Jenny Harries zei dat het dragen van een masker geen goed idee was.

Ten zesde, kijk naar wat er gebeurd is met de gezondheidszorg. De bureaucraten die de gezondheidszorg controleren alsof ze de baas zijn, worden gedreven door een haat en minachting voor ons. Er zijn meer bureaucraten in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk dan er verpleegsters en bedden zijn. De meesten hebben een dure particuliere ziektekostenverzekering.

Er is in feite geen huisartsendienst in het VK. Artsen houden vast aan telefonische behandeling, ook al is onomstotelijk bewezen dat die onveilig is. Daarom kan de ambulancedienst het niet aan – en wachten mensen uren op een ambulance. Daarom is men gestopt met het meten van de wachttijden op de eerste hulp toen deze meer dan negen uur bedroegen. Daarom staan meer dan 12 miljoen mensen op wachtlijsten voor spoedgevallen en zullen zij waarschijnlijk nooit worden gescand, geröntgend of behandeld. Het is de reden waarom de sterftecijfers de pan uit rijzen. De medische zorg is veel slechter dan in de jaren 50. Sterfgevallen door onbehandelde sepsis stijgen explosief. Ziekenhuispersoneel draagt maskers en doet aan sociale afstand bewaren, maar ziekenhuizen zijn vuiler dan ooit. Ik ben in een ziekenhuis in Wales geweest en heb mijn voeten afgeveegd toen ik wegging. Type 2 diabetes wordt behandeld met medicijnen in plaats van met een dieet omdat dat sneller en gemakkelijker is – ook al is het gevaarlijker en duurder. Verpleegkundigen mogen voorschrijven. Zorgassistenten, met weinig of geen opleiding, hebben werk overgenomen dat verpleegkundigen zouden moeten doen, omdat de verpleegkundigen dingen doen die artsen zouden moeten doen. Binnenkort worden er kosten in rekening gebracht voor een bezoek aan de huisarts, omdat de meeste huisartsen zoveel geld hebben verdiend met prikken dat ze om belastingtechnische redenen drie dagen per week werken.

En denk maar niet dat het er beter op wordt. Vóór de pandemie beloofden de Britse ministers de diagnose van kanker te versnellen, zodat Groot-Brittannië de rest van de wereld zou inhalen. Maar daar is van afgezien. Kamerleden hebben gewaarschuwd dat slechts bij de helft van de kankerpatiënten de diagnose in stadium één of twee wordt gesteld. En, zeggen ze, het zal nog erger worden.

Ten zevende, kijk naar het onderwijs. Het niveau van lezen, schrijven en rekenen is nog nooit zo laag geweest onder tieners. De meeste schoolverlaters kunnen niet optellen zonder rekenmachine en kunnen hun eigen taal niet vloeiend lezen of schrijven. Ook de incidentie van geestelijke gezondheidsproblemen onder kinderen van alle leeftijden is nog nooit zo hoog geweest. Als u denkt dat dit allemaal nog toeval is, blijf dan die tabletten innemen. Schoolleraren en hun vakbonden hebben meegewerkt aan de vernietiging van het onderwijssysteem van de natie door scholen onnodig te sluiten en door erop aan te dringen dat kinderen worden beschadigd met dodelijke en nutteloze maskers. Een recordaantal kinderen wordt nu doorverwezen voor ernstige geestelijke gezondheidsproblemen. Als ze geluk hebben, krijgen ze over 10 of 15 jaar misschien een afspraak om iemand te zien. En ik hoop dat je niet denkt dat ik een grapje maak. Een officieel OFSTED rapport onthulde hoe het covid-19 beleid het leven van kinderen had verwoest en hun ontwikkeling had belemmerd. Leraren, dokters, maatschappelijk werkers en politici zouden gearresteerd moeten worden. Maar niemand zal gestraft worden. We leven nu volgens Schwab’s regels.

Ten achtste, je had kunnen denken dat de kerken voor enige troost hadden kunnen zorgen. Niets van dat alles. De aartsbisschop van Canterbury en de paus moeten beiden worden geroyeerd en opgesloten. Ze hebben de mensen verraden voor wie ze zouden moeten zorgen. De sluiting van kerken en het wegnemen van spirituele troost in een tijd dat mensen dat het meest nodig hadden, was niet alleen onnodig en laf – naar mijn mening was het kwaadaardig. Het verdwijnen van de traditionele religie was natuurlijk allemaal onderdeel van het plan. Kijk maar. Bekijk de plannen van de VN voor Chrislam. Je zult Tony Blair daar ergens in vinden. Ze doen geen moeite om het geheim te houden.

Ten negende, de toename van immigratie is allemaal onderdeel van het algemene plan om culturen te homogeniseren en nationale identiteiten te vernietigen. Kijk dat na. Het is allemaal in het plan en voor zover het de vijand betreft gaat het goed.

Ten tiende, zij die denken dat de transgender-controverse een geïsoleerd probleem is, zijn nog steeds niet goed wakker geworden. Er heerst overal verwarring, maar het is duidelijk dat er helemaal geen toekomst is voor de vrouwensport. Het kan me niet schelen wat Johnson gezegd heeft – transgender atleten zijn de toekomst want dat is de toekomst die de samenzweerders voor ons hebben gekozen. Kijk maar. Ondertussen lijdt iedereen. Het basisprincipe van de metaverse is dat mensen kunnen kiezen wie ze willen zijn. Het is allemaal onderdeel van de Grote Reset: vernietig gezinnen en traditionele rechten en vrijheden. Een transseksuele wielrenster werd lastiggevallen en gedemoniseerd en haar werd de toestemming geweigerd om deel te nemen aan een wedstrijd, ook al had ze medisch bewijs overgelegd dat ze daarvoor in aanmerking kwam. Vrouwen die strijden voor single sex dit of single sex dat zijn een verloren strijd aan het voeren. Hun enige hoop is om in diskrediet gebrachte samenzweringstheoretici te worden, zich bij ons aan te sluiten en de samenzweerders te bestrijden.

Elfde, als je denkt dat Black Lives Matter een andere aparte zaak is dan heb je het weer mis. Het wegwerken van standbeelden en geschiedenis is allemaal onderdeel van het plan van de samenzweerders om nationale identiteiten uit te wissen. Als de demonstranten echt om zwarte levens gaven, zouden ze vechten om de hongersnood en massale sterfte in Afrika te stoppen. Hoeveel van die idiote sportmensen die knielen voor wedstrijden weten wel dat miljoenen kinderen verhongeren door wat er de laatste twee jaar is gebeurd? Racisme en seksisme zijn nu ingebakken in onze samenleving – maar niet op de manier die je zou denken. Blanke mannen komen tegenwoordig niet eens meer in aanmerking voor topfuncties.

Ten twaalfde is er de cancel-cultuuronzin die door de linkse gekken wordt gebruikt om de waarheidssprekers het zwijgen op te leggen. Zij beweren dat iedereen die tegen hun leugens over covid, klimaatverandering enzovoort is, een extreem-rechtse moet zijn. Kijk naar wat er in de media gebeurt. Ik betwijfel of de BBC, die een financiële band heeft met de in diskrediet geraakte Bill Gates, jarenlang de waarheid heeft uitgezonden. Naar mijn mening verspreidt de hele corrupte organisatie bedrog, verkeerde informatie en leugens onder de vertrouwelingen en de goedgelovigen.

De hele mainstream media is gekocht met miljoenen dollars en ponden. Ons geld, natuurlijk. Kijk maar. Jaren geleden hebben ze alle ervaren journalisten ontslagen en honderden linkse sneeuwvlokjes binnengehaald die zo dom, hebzuchtig en onverdraagzaam waren dat ze gemakkelijk te corrumperen waren. De BBC rekruteerde een gaziljoen echt domme Guardian lezende communisten om de echte journalisten te vervangen. Niemand bij de BBC, ITV, Sky of welke andere mainstream zender TV of radio dan ook durft de waarheid uit te zenden. Ik daag ze al twee jaar uit. Zwijgen. Ze zijn bevooroordeeld en verbogen. Geen eerlijkheid en geen lef. Ze weigeren standvastig om te debatteren over vaccinatie, klimaatverandering of een van de grote kwesties. Waarom? Als ze zouden geloven wat ze zeggen, dan zouden ze zeker staan te popelen om hun gelijk te bewijzen in een nationaal, live, netwerk debat.

Media dokters over de hele wereld hebben grof geld verdiend met het promoten van de leugens. Iedereen met een doctoraat in iets noemt zichzelf dokter en verdient grof geld.

En de gluiperds zijn overal – ze kunnen nu een app downloaden op hun verdomde smartphones om als flitspaal te gebruiken. Ik hoop dat degenen die het gebruiken leren hun laarzen te poetsen en hun hakken te klikken.

Tegenwoordig werkt iedereen die voor de belastingbetaler werkt – ambtenaren, omroepen, journalisten, leraren, artsen en de rest van hen – thuis, verstopt zich in kasten, is in staking of geniet van een lange covid en kijkt uit naar een zomer op het strand.

Alles wat zij doen is in strijd met individualiteit, rechten, vrijheid. Het is van vitaal belang te onthouden dat dit geen afzonderlijke beleidsvormen zijn – het zijn verschillende tentakels van een octopus die ons wil verstikken, die het leven en de geest uit ons wil verpletteren. De Duitsers hebben er een woord voor – schlimmbesserung – zogenaamde verbeteringen die de dingen erger maken. Dit is schlimmbesserung op steroïden met toegevoegde noten en dubbele slagroom.

Als we willen overleven moeten we ons voorbereiden op een permanente revolutie, moeten we hard vechten om te stoppen wat er nu al gebeurt, om dingen die gebeurd zijn terug te draaien en om dingen die nog gaan gebeuren te stoppen. En ten tweede moeten we ons nu gaan voorbereiden op hoe we in de nieuwe wereld zullen leven zonder er deel van uit te maken. Als we tegen het eind van de herfst niet winnen, hebben we alleen nog de tweede optie.

En we moeten onthouden dat als zij ons onderdrukken en demoniseren, we wel iets goed moeten doen. Negeer de afleidingen en de bijzaken en concentreer je op het ene, grote probleem: de Grote Reset is hier. De Nieuwe Wereld Orde komt er niet aan – hij is er. Jullie leven erin.

Onze strijd is de juiste. We hebben Robin Hood en Sir Garwain die met ons vechten. Onze zaak is rechtvaardig en eervol. Wij zijn de goeden. Honi soit qui mal y pense.

Dus, wat gaan we doen?

Verspreid de boodschap. Deel deze video die al mijn energie heeft gekost om te schrijven en op te nemen. Deel hem tot hij versleten is. Bezoek elke dag mijn websites en deel materiaal. Alles is gratis te downloaden en te delen. Er staat elke weekdag nieuw materiaal op.

Boycot de vijand. Doe het legaal, maar geef geen geld aan de BBC – die tot nu toe meer dan 80 miljoen pond heeft uitgegeven aan een nieuwe set voor Eastenders. Neem geen abonnement op Sky. Gebruik YouTube of Google niet – er zijn andere zoekmachines – gebruik Twitter of Linkedin niet. En als je ze toch moet gebruiken, onthoud dan dat ze niet aan onze kant staan. Ze onderdrukken de vrije meningsuiting. Dat is wat ze doen. Ze de-platformen de waarheid-verkondigers.

Onthoud dat de collaborateurs de vijand zijn. De maskerdragers zijn de vijand. De zeurpieten en zeurpieten zijn de vijand omdat ze afleiden. Praat met hen. Leg ze de waarheid uit. Maar vergeet niet dat het domme mensen zijn: je moet het simpel houden.

Als u schulden hebt, probeer ze dan af te betalen en maak geen nieuwe schulden die u zich niet zou kunnen veroorloven als de rente zou stijgen. Dring erop aan dat u zo vaak mogelijk contant betaalt. Als een winkel geen contant geld accepteert – loop dan naar buiten totdat je een winkel vindt die wel contant geld accepteert. Kijk op Awakened Pages voor winkels en bedrijven om te steunen. Kijk op de standinthepark website voor details over hoe je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Abonneer je op de Lichtkrant om in contact te blijven. Word een distributeur voor hen.

Bezoek websites van kranten en vertel mensen de waarheid. Zeg hen deze video te bekijken. Spot met hen die duidelijk de 77ste brigade zijn. Spot met de zelfingenomen en schijnheilige. Dit is oorlog en ik haat het om u te vertellen, maar we zijn aan het verliezen. Als u ziet dat de BBC of een andere omroep bevooroordeeld is, dien dan een formele klacht in. Klaag kranten aan die de waarheid verdraaien. Rapporteer artsen die liegen over covid en de Jabs. Dien een klacht over hen in bij de GMC.

Bereid je voor op brandstof- en voedseltekorten. Bereid je voor op prijsstijgingen in elk aspect van je leven.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel. Abonneer u op mijn kanaal op Brand New Tube en verspreid mijn video’s over op andere platforms, zoals Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe aub ook vertalingen. Zet voor de lol mijn video’s op YouTube en kijk hoe lang ze blijven staan.

Voor de goede orde, dit kanaal is niet gemonetariseerd – geen van mijn video’s ooit is gemonetariseerd omdat ik geen advertenties op mijn video’s wil. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om geld op video’s of websites. Ik zou het alleen maar allemaal aan ijs hebben uitgegeven.

Met dank aan BNT en Muhammad Butt voor het platform.

Vergeet niet om de geweldige video’s van mijn vriend Dr Colin Barron te bekijken, die altijd relevant en altijd onderhoudend zijn. Lees The Light paper en bezoek the lightpaper.co.uk

Bezoek mijn eigen websites vernoncoleman.org en vernoncoleman.com. Er zijn gratis boeken en artikelen en de meeste dagen wordt er nieuw materiaal toegevoegd.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, onthoud alsjeblieft dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen.

Als we deze oorlog willen winnen, moeten we hard vechten, met vastberadenheid, passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel. Vernon Coleman’s boek Endgame legt uit wat er is gebeurd, wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren – tenzij we het stoppen.