een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Waardebonnen in de webshop en nog meer

In november 2023 werd de webshop geopend. Het aanbod is geleidelijk gegroeid en omvat nu zowel mijn fysieke boeken Geld komt uit het Niets en Geld in de Bijrol als vijf epub boeken. Het Tijdboek Lumens werd toegevoegd in december 2023.

Inspirational image with room for presentation text and copy space.
Concept hope, winning, never give up, struggle, persistence, motivation etc.

Nieuw is het aanbod voor Mycells leden. Zij kunnen op de Mycells website waardebonnen kopen voor Mycel, waarmee een korting van € 5 wordt gegeven op zowel Geld komt uit het Niets Epub als Geld in de Bijrol Epub. Een uitleg over hoe Mycells deelnemers aan Mycel kunnen komen wordt – binnenkort- gepubliceerd op de website. De waardebon heeft een code, die kan worden ingevuld bij afrekenen. Het is de bedoeling dat de Mycel hierdoor meer in gebruik komt, als meerdere aanbieders mijn voorbeeld gaan volgen. Als je nog geen deelnemer bent van Mycells, dan kun je het op een eenvoudige manier worden, door op ‘aanmelden‘ te klikken. Het verplicht tot niets. Je kunt gebruik maken van alle mogelijkheden die het Mycells platform biedt.

Veel van mijn publicaties worden kosteloos aangeboden. Zo heb ik ook de maandbrief die door velen wordt gewaardeerd en waarvoor ik sinds oktober 2023 geen abonnementsgeld meer in rekening breng. Ook zet ik regelmatig posts en artikelen op dit weblog en op Telegram en Linkedin. Om de kosten te kunnen dekken is er de mogelijkheid om te doneren of – voor bedrijven – om te sponsoren. Ik ben blij met de donaties die ik ontvang en wil graag laten weten dat elke euro op de zakelijke rekening van Humane Economy Publishing, mijn bedrijf komt. Alle ontvangsten worden gerekend bij de bedrijfsmatige inkomsten. Ieder die dat wil, donateurs en sponsors kunnen van mij desgewenst een brief krijgen waarin ik bevestig dat de ontvangsten bij de aangifte als zakelijke ontvangsten worden gerekend . Het rekeningnummer van Humane Economy Publishing is NL59TRIO079342502.

Als je – nog een keer – op de webshop wilt kijken, dan is dit de link.

Ad Broere