een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Mijn boeken nu in de eigen online winkel

Mijn boeken zijn via de online boekwinkel te koop voor prijzen van voordat de gekte toesloeg. Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Bijvoorbeeld ‘Geld in de Bijrol’. Door dit boek te lezen, begrijp je waarom het ineenstorten van het geldsysteem met zijn banken en beurzen onvermijdelijk is. Ook dat het systeem zo gebouwd is dat het periodiek in de problemen komt. Kleinere en grotere crisissen, waarna het wordt opgelapt, zonder dat de oorzaken van het falen worden weggenomen. We gaan nu toe naar het punt waarop er niets meer op te lappen valt. Dit is geen toevalsmoment, het is bewust gekozen en de voorbereiding om de oplossing na de chaos te bieden zijn al lang geleden begonnen. De plannen om een nieuw systeem te lanceren worden steeds duidelijker. Daarin ligt de nadruk op onvrijheid, controle en belonen-straffen. Central Bank Digital Currency komt. Er wordt zelfs geen moeite meer gedaan om het als een conspiracy weg te zetten.

In ‘Geld in de Bijrol‘ geef ik ook de mogelijkheden aan die we hebben om voor onszelf een andere toekomst te creëren dan die van slavernij. We moeten er wel zelf wat voor doen. Want ondanks alle verhalen over hulp van buiten- en bovenaf, komt het er toch vooral op neer dat wij ‘NEE’ moeten zeggen tegen alles wat onze vrijheid beperkt en ‘JA’ tegen zelf verantwoordelijkheid nemen en samenwerking. Dat er misschien weinig of zelfs geen tijd meer zou zijn kan ons er niet van weerhouden om dit te doen, want onze toekomst en die van onze kinderen hangt ervan af. In het boek staan inspirerende voorbeelden van hoe dit zou kunnen.

Naast ‘Geld in de Bijrol’ bied ik ook de evergreen ‘Geld komt uit het Niets’ en de e-pubs ‘Eilandeconomie‘ (op donatiebasis) en ‘Ending the Global Casino‘ aan. De boeken zijn voor deze tijd scherp geprijsd omdat ik de regie geheel naar mijzelf heb toegetrokken. Binnen Nederland is de verzending van de fysieke boeken kosteloos.

Ad Broere