een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Het panacee van Gates

De fascinatie met mRNA injecties heeft te maken met het wereldbeeld van lieden, die meer met artificiële intelligentie hebben, dan met menselijkheid en vooral met medemenselijkheid. Daarom plaats ik dit artikel, met de vraag om goed op je te laten inwerken, wie in deze tijd hun stempel zetten op het wereldgebeuren.

De bron van deze column is een artikel van Dr. P.F. Mayer, dat op 7 mei 2024 werd gepubliceerd op TPK, een Duitstalig blog voor wetenschap en politiek.

Transcript van de video: “De productie van mRNA is heel eenvoudig en goedkoop. En dat is de magie van dit product. Maar het lijdt geen twijfel dat we de komende vijf jaar gewoon wat moeten experimenteren

Er zijn meerdere van elkaar verschillende lipide nanodeeltjes, en sommige daarvan assembleren uit zichzelf. Daar is geen inherente reden voor.

Het is niet thermisch stabiel, het is niet goedkoop en het is niet schaalbaar. In de komende vijf jaar zullen we dit deel van de technologie verbeteren en uitbalanceren, wat van groot belang is.

We zullen in staat zijn om fabrieken over de hele wereld te bouwen die $2 vaccins kunnen produceren met nog kortere levertijden dan we het hebben moeten doen tijdens deze pandemie.

En we zullen ze gebruiken zoals u voorstelt.

Voor elke ziekte waar we geen vaccins voor hebben, zullen we mRNA inzetten. Voor HIV hebben we eigenlijk verschillende opties. Eén is meer een B-cel aanpak, één is meer een T-cel aanpak. Voor malaria hebben we verschillende ideeën. Voor TB hebben we verschillende ideeën.

Dus om de ontbrekende vaccins aan te vullen, gaan we veel experimenteren.

De Gates Foundation en anderen die geven om wereldwijde gezondheid zullen zich richten op mRNA.”

Bijschrift: Meldingen vanaf januari 2021 tot 30 juli 2022 van bijwerkingen van de mRNA injecties van Pfizer bij het European Medicines Agency, gecategoriseerd in dood en geen herstel mogelijk. Het betreft meldingen uit dertig Europese landen.

Gates geeft in deze video toe dat er – nog – veel mankeert aan de mRNA methode. Dat er door de inspuitingen met mRNA veel slachtoffers zijn gevallen, is voor hem echter geen reden om te stoppen met zijn ‘wereldwijde gezondheidsproject’. Als hij het heeft over ‘experimenteren’, dan denk ik aan het ‘lekken’ van nieuwe laboratoriumvirussen. En dat is op zijn minst gezegd, verontrustend.

De man denkt echt dat wij computers zijn die met de juiste software goed werken. Dat hij dat denkt, is tot daar aan toe. Nerds genoeg in deze wereld, maar dat hij het geld heeft om zijn ideeën operationeel te maken en vooral om er mee te kunnen experimenteren ten koste van mensenlevens, dat maakt hem gevaarlijk. Het is aan ons om mensen met deze geestesgesteldheid niet de kans te geven om hun waanzinnige ideeën uit te voeren.

Zolang de mensheid toestaat dat mensen zoals hij een grote invloed kunnen uitoefenen in de wereld, laten we iets heel belangrijks liggen. Het kan doordat wij God van geld hebben gemaakt en hen die het hebben behandelen als goden. Als hen hun geld wordt ontnomen, dan zijn ze niet belangrijk meer. Wat ons te doen staat is onszelf vrij maken van het geld dat Bill Gates com suis in staat stelt om hun heilloze plannen uit te voeren. Ik roep niet op tot strijd, wel om onze rug toe te keren naar hen. Afscheid nemen van ‘hun’ geld en het systeem dat hen in deze positie heeft gezet, is een belangrijke stap naar een vrije en menswaardige samenleving.

(c) Ad Broere