een vernieuwende visie op mens, geld en waarde

Geïnteresseerd in een nieuwsbrief?

Tot dusver maakte ik veel gebruik van Facebook en Linkedin om nieuwe artikelen op mijn blog te verspreiden. Ook postte ik regelmatig berichten op Facebook en in mindere mate op Linkedin. De huidige ontwikkelingen vragen echter om een andere aanpak. Ik ben daarom van plan om op korte termijn met een nieuwsbrief te starten.

Het ziet ernaar uit dat de vrije verspreiding van beeld, woord en geluid steeds meer wordt aangetast. Berichten op de sociale media worden in toenemende mate zonder opgaaf van redenen verwijderd evenals de toegang tot de sociale media. Er is regelgeving in de maak die het copyright dermate strak gaat trekken dat je geblokkeerd kunt worden of een grote boete wordt opgelegd als je volgens de censoren in overtreding bent. Die censoren zijn dan ook nog waarschijnlijk algoritmes. Er valt dus niet mee te praten, het gebeurt gewoon.

Ik ga, als er voldoende belangstelling is, starten met een gratis nieuwsbrief. Hierin maak ik de abonnees attent op nieuwe artikelen, staan korte berichten over actuele onderwerpen, links naar interessante video’s, een agenda en andere informatie die voor de abonnees interessant kan zijn.

Je kunt je opgeven door je voornaam en mailadres in te vullen in de rechterkolom.

Ad Broere, econoom en auteur