Op 14 oktober 2011 heeft Ad Broere een openbare lezing gehouden voor de Belfort groep in Gent. Hij zette voor een groot en geïnteresseerd publiek uiteen waarom nu de tijd is gekomen om een einde te maken aan het huidige financiële systeem en hoe wij met elkaar vorm kunnen geven aan een nieuwe economie waarin geld een ondergeschikte rol speelt. Van de lezing is door Geert De Vleeschouwer een registratie gemaakt, waarvan een gedeelte op Youtube staat weergegeven.


De Belfort-group
(citizens in action) is een beweging van burgers die zich zorgen maken omtrent een aantal maatschappelijke evoluties die een bedreiging vormen voor ons basisrecht om in waarheid, vrijheid en op een volwaardige wijze mens te kunnen zijn.
Onze aandachtspunten zijn chemtrails, vaccinaties en codex alimentarius, maar andere interessante onderwerpen worden niet gemeden. De touwtrekker van onze beweging is ex-burgemeester Peter Vereecke. Via regelmatige bijeenkomsten, cursussen, gerichte acties, gerichte brieven, petities,... trachten we in waarheid, vrijheid en integriteit, te informeren en verandering te brengen. 

Reageer

Ad Broere
webdesign by vincken.eu