Vanaf 2017 overzicht

Brussel tast onze privacy verder aan door PSD2

Er zijn slechts weinig mensen die op de hoogte zijn van wat de nieuwe Europese betaalwet PSD2 inhoudt en wat de gevolgen ervan zijn. Dit belangrijke onderwerp dat ten onrechte weinig belangstelling krijgt wordt behandeld in Geld in de bijrol, in het hoofdstuk contant geld en privacy.  

Hervorming van de eurozone

De ministers van financiën van de eurolanden hebben na zestien uur aaneen onderhandelen overeenstemming bereikt over hervorming van de euro en de eurozone.

De pensioenen tragikomedie

Er komt hoogstwaarschijnlijk geen pensioenakkoord omdat de politieke belangen van links en rechts uiteenlopen. Kort gezegd komt het erop neer dat links rechts niet met de eer wil laten strijken van een akkoord voor de pensioenen.

Ik vertrouw in verandering van onderop

Journalist Frans Vermeulen interviewde Ad Broere. Het artikel werd geplaatst in een van de laatste uitgaven van Frontier Magazine. Door de publicatie van 'Geld in de bijrol' is dit interview actueel omdat het door het mensgerichte karakter ervan de motivatie verklaart van waaruit Ad zijn vijfde boek schreef. Die motivatie gaat verder dan geldhervorming alleen, blijkt uit onderstaand interview.

Meetup 24 november, wat gaan we doen?

De meetup van 24 november in de Amstelkerk, Amstelveld 10 in Amsterdam nadert snel. Er zijn enthousiaste reacties van mensen die deze nieuwe vorm van bijeenkomst mooi vinden en graag zich willen laten inspireren door de inleiders en met hen in gesprek willen gaan. Het is vanzelfsprekend niet noodzakelijk om actief deel te nemen. Je kunt ook gewoon komen om je te informeren en daarvoor is ruimschoots de gelegenheid.

Ad Broere
webdesign by vincken.eu