De 2e druk van Een Menselijke Economie is onder andere te koop bij BOL.COM

In november 2010 oordeelde een lezer over Een Menselijke Economie: 'Een openbaring. Fantastische uitleg en inzichten!'

Het is bijzonder dat een "insider" die het financiële systeem goed begrijpt er toch op afstand van naar kan kijken en met een echte paradigma verandering komt. Ik raad het boek aan voor iedereen die is geïnteresseerd in economie en iedereen die is geïnteresseerd in menselijk welzijn. Hopelijk wordt de kritische massa die nodig is voor verandering snel bereikt.

Ad Broere laat op toegankelijke wijze zien wat de kern is van het financiële systeem waar we wereldwijd mee werken. Hij toont de kwetsbaarheid en (het gebrek aan) waarde van de financiële derivaten voor de maatschappij en hoe ontwrichtend het huidige financiële systeem werkt voor de reële economie. Ook wordt geschetst hoe de alternatieven eruit zien. Zeker onder druk van de huidige crisis, veroorzaakt door dat financiële systeem, wordt duidelijk dat het een kwestie van tijd is voordat er een ander financieel systeem komt. En dat andere systeem zal bijdragen aan de welvaart en het welzijn van de mensen. In deze zin is het een optimistisch boek en ik hoop dat vooral politici het zullen lezen. Zij zijn degene die de veranderingen in gang moeten zetten, de huidige bankiers hebben teveel gevestigde belangen om te veranderen. Hoe eerder er een nieuw systeem komt, hoe beter. Ik hoop dat Nederland hier een voortrekkersrol in zal spelen.

bron: edelmetaal-service.nl

Een menselijke economie is een vlot en leesbaar boek, geschreven door Ad BroereEen Menselijke Economie is een toegankelijk en vlot leesbaar boek, geschreven voor allen die beter willen begrijpen wat de achtergrond is van wat er zich momenteel op het financieel-economische terrein afspeelt. Het is daardoor ook heel geschikt voor het (voortgezet) onderwijs. Malmberg bijvoorbeeld, beveelt het boek voor dit doel aan. (lees boektips)

Over Malmberg: Dit jaar is het 125 jaar geleden dat Malmberg werd opgericht. Al 125 jaar lang ontwikkelt Malmberg uitgaven voor het onderwijs. Samen met u zetten wij ons in voor het ontwikkelen van kinderen en jongeren. Ontwikkelen heeft te maken met groei, verder komen; het is een beweging naar voren. Dat is niet alleen een natuurlijke stap voor kinderen, maar voor iedereen die zich bezighoudt met onderwijs.

 • Dhr.

  Beste Ad,

  Met plezier heb ik naar het video filmpje gekeken waarin je geïnterviewd werd door die jonge knaap in en huiskamer, heel leuk! Ik heb meteen je boek Een menselijke economie besteld bij Bol.com
  Allen konden ze het (nog) niet leveren, het kon wel evt. 3 maanden duren???
  Is er iets aan de hand? Bol.com is altijd hee snel!!
  Veel succes met wat je allemaal aan het doen bent, dank daarvoor!

  HARTelijke groet van Jaap Dekkers


  Beste Jaap, over de levering van Een menselijke economie gaat Uitgeverij Aspekt. U kunt direct contact opnemen met de uitgeverij via hun website. 'Geld komt uit het niets' is direct leverbaar. 

  Vriendelijke groeten, Ad Broere

  23/03/2013 - Jaap Dekkers
 • Menselijke economie

  Iigt het boek reeds in de reguliere boekhandels te koop? Dat zou ik graag willen weten.. Mevr. Schouten

  Beste mevrouw Schouten, u kunt het boek gewoon bij de boekhandel bestellen. Ad Broere

  13/11/2012 - Mw. AJ Schouten

Reageer

Ad Broere
webdesign by vincken.eu